Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Betaling:

Alle priser oplyst i Naturperlens online bookingsystem er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inclusive moms.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, Mastercard, og andre udenlandske kort. Kontanter og mobilpay kan benyttes under opholdet.
Betalingen kan hæves med det samme eller ved ankomst fra gæstens kreditkort/betalingsmiddel så snart bestilling er gennemført.

Informationer om handel på internettet:

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kanlæse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider www.forbrug.dk/nethandel www.dankort.dk

Ændring af booking:

For ændring af booking skal du kontakte Naturperlen på mail: kontakt@natur-perlen.dk eller tlf. +45 64659255

Levering:

Levering af det bestilte – sker ved ankomst hos Naturperlen på ankomstdagen – tidligst kl. 14.00 og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen senest kl 11.00 Det bestilte kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter.

Fortrydelsesret og refusion:

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår.
Ved afbestilling senest 4 timer efter booking godtgøres 100% af prisen
Ved afbestilling mere end 3 dage før din ankomst godtgøres 90% af prisen.
Ved afbestilling senere end 3 dage før ankomst sker der ingen godtgørelse.
Er man startet på sit ophold på Naturperlen er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre.

Registrering af oplysninger: (GDPR.)

Naturperlen registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med booking i sit kundekartotek. Oplysninger videregives ikke og behandles i overensstemmelse med god databehandlingsskik,og slettes umiddelbart efter ophold.
Naturperlen anvender overside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger som du afgiver på siden.
Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internet.
Naturperlen tager forbehold for prisfejl i online booking, det er således altid de oplyste priser på hjemmesiden der er gældende.

Reklamationsbehandling:

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din bookingafatale, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedestående adresse eller telefonnummer.
Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din aftale. Du kan klage skriftlig eller mundligt. Ét år efter modtagelsen af ydelsen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83 stk.1 medmindre andet er aftalt.
Når Naturperlen modtager dil klage over et ophold, behandles klagen hurtigst muligt. Naturperlen vil tage stilling til om den modtagne ydelse ska refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

Virksomhedsoplysninger:

Naturperlen ApS
Sønder Havvej 11
6230 Rødekro
e-mail. kontakt@natur-perlen.dk
Telefon 64659255 – Mobil 20234265

da_DKDanish